kvkEen paar maanden geleden werd ik gebeld door de Kamer van Koophandel. Ik was eten aan het koken, kinderen hingen aan m’n benen te bedelen om lekkers (of tv) en ik was wat afgeleid. Toch hoorde ik het de vriendelijke dame zeggen:

Heb je interesse om als webwinkel expert mee te werken aan een film van de KvK voor startende webwinkels?

O.M.G.

‘Wat is de catch?’ ‘Ik de webwinkel EXPERT?!’ ‘IS dit wel echt?’

Ja, het was echt. De afspraak werd gemaakt en een echt filmproductiebedrijf kwam naar m’n werkplek, ik kreeg wat lampen en een grote camera op me gericht en toen moest ik allemaal volzinnen eruit persen -groot respect voor acteurs nu- en daarna werd dit in een filmpje gemonteerd.

Oke, het is raar om jezelf te zien, ik had 100 andere dingen kunnen zeggen, rustiger, minder glimmend, maar toch ben ik trots op het resultaat. Het staat nu op ondernemersplein.nl en wordt getoond op startersdagen van de KvK. Mag ik even gillen? 😀

 

Heb ik je een beetje nieuwsgierig gemaakt?

 

Dit is het resultaat:

youtube

 

 

Laat die startende webwinkels maar komen!

Wat vind je er van? Heb jij, als ervaren webwinkelier, ook nog iets aan de tips? Let me know, & like en share!

The following two tabs change content below.

Gwendoline

The Boss
Dol op: zon, chaos, drop, sushi, surfen op het web, brainstormen, plannen maken, bodybalance, verslinden van (e)boeken, Baileys, zoete witte wijn, water, nagellak en lachen. Heel veel en heel vaak. Hou niet van: onrecht, pesten, kou en opruimen. Je zal me nooit zien met: Crocs, te hoge hakken, hoogblond haar, bier.

Laatste berichten van Gwendoline (toon alles)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *