¿uǝzǝl ʞoo ʇǝɥ ǝɾ uɐʞ ¡ƃıddɐɹƃ sı ʇıᗡ ¡ɐɥɐɥɐH 

fun2

 

Quotes, cappuccino, en grappige ontdekkingen. Nutteloos, ik weet het, maar die kleine dingen op een dag maken me heel blij!

Op fsymbols.com kun je de grappigste symbolen en plaatjes vinden. Ik weet het, nu lijkt het alsof ik niet aan het werk ben nu ik deze site heb gevonden, maar leuk is het wel, toch? ツ

 

 

Gwendoline

The following two tabs change content below.

Gwendoline

The Boss
Dol op: zon, chaos, drop, sushi, surfen op het web, brainstormen, plannen maken, bodybalance, verslinden van (e)boeken, Baileys, zoete witte wijn, water, nagellak en lachen. Heel veel en heel vaak. Hou niet van: onrecht, pesten, kou en opruimen. Je zal me nooit zien met: Crocs, te hoge hakken, hoogblond haar, bier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *