YES! Je hebt interesse in het Webshop Star Programma!

Gefeliciteerd, je bent klaar om verder te groeien, maar je hebt nog niet de mogelijkheden om (nog) iemand vast in dienst te nemen. Snap ik.

Hoe fijn zou het zijn om tijdelijk iemand aan je zijde te hebben die je ondersteunt met onderstaande onderwerpen. Drie maanden ben ik all yourshart Nouja, niet helemaal, je zult me moeten delen met andere leuke webwinkel eigenaren, maar ik zal jou en je webshop alle aandacht geven die je verdient. Een done4you pakket dus.

Geen omkijken meer naar die klussen die je steeds uitstelt. Geen twijfels meer welke kant je op moet gaan. Je webshop verbeteren.

Jij doet waar jij het beste in bent, samen maken we het beter, groter en gefocust op groei. Een topteam!

Er zijn 3 mogelijkheden:

  • 1} VIP

Waar het allemaal mee begint. We beginnen met een brainstormsessie (via ZOOM). Veel contact en opdrachten op een vaste dag om te sparren, te overleggen, te brainstormen en je onzekerheden de deur uit te gooien. Waar kan jij nog groeien? EN een live dagdeel twv €597 -met luxe lunch- waar we al je wilde plannen in een vaste vorm gieten.

  • 2★★} VIP PLUSKLUS

Wil je om de week overleg, brainstormen, sparren EN KLUSHULP? Dit is extra ondersteuning in 1 bepaald gebied of meerdere gebieden: Adwords, SEO, Social Media (Facebook ads, etc), PR, bloggen/ nieuwsbrief/ funnels of het aansturen van je (freelance) team zodat jij je kunt concentreren op groei en het uitbouwen van je bedrijf. *)

  • 3★★★} VIP Elite

Er zijn twee waarheden in business. 1. Niemand wordt groot door klein te blijven. 2. Alles alleen doen is gevaarlijk. Als je dit eenmaal begrijpt.. dan valt de rest op zijn plaats. En je kan het! Je hebt alleen maar wat hulp nodig.

Dit betekent extra ondersteuning in:

  • SEO, SEA, Social Media (Facebook ads, Instagram etc), PR, bloggen/ nieuwsbrief/ funnels of het aansturen van je (freelance) team zodat jij je kunt concentreren op groei en het uitbouwen van je bedrijf. *)
  • groots denken en groots doen.


*)

Bloggen en Emailmarketing

Je weet hoe belangrijk content marketing voor webwinkels is. Maar in je webshop heb je maar weinig ruimte voor het plaatsen van extra teksten. Daarom is het voor webwinkel eigenaren belangrijk een blog te koppelen aan de webshop.

Geen tijd of inspiratie om zelf te bloggen? Geen probleem, we schrijven het voor jou. Samen met mij een content marketing planning met onderwerpen opstellen? Dat kan ook. Nieuwsbrieven versturen? Doen we! Wat veel webwinkels nog niet doen is een gestroomlijnde email automatisering opzetten: na inschrijving komt de klant direct in een verleidelijk email proces terecht waardoor de kans dat ze meer en vaker kopen, omhoog schiet. Dit alles nemen wij je uit handen.

Social media

Effectief gebruik maken van social media voor je webwinkel? Ik maak de inzet van social media doelgericht en succesvol. Ik heb een liefdesverhouding met Facebook (en maak waanzinnige advertenties!), ben dol op Pinterest en hoe je meer uit Instagram haalt? We doen het, maken een plan de campagne en zorgen ervoor dat niemand meer om je heen kan.

SEO zoekmachine optimalisatie

Middels zoekmachine optimalisatie wordt je webshop beter gevonden, wat leidt tot meer bezoekers en meer potentiële klanten. Wil je beter vindbaar zijn? Wil je meer bezoekers via Google (zonder adwords campagne)? Dan kan.

SEA Adwords

Je wilt bovenaan in Google staan? EN dat wil je snel? Dan ga je adverteren. Ik zet je Adwords account op, maak duidelijke campagnes en beheer je advertenties. Heb je al een account en wil je een second opinion? Mail me! Dan kijk ik even mee en geef verbeterpunten.

PR en in de media

We zorgen er voor dat bladen/sites/radio/televisie niet meer om jouw webshop heen kunnen. We bespreken onder andere jouw unieke concept, schrijven een persbericht, nemen contact op met journalisten.


Erg fijn contact gehad, goede tips gehad over marketing, over focussen en stressbeheersing. Ik vond het heel prettig dat ik met de site en alles er omheen er niet alleen voor stond. Teksten bijvoorbeeld zelf maken is niet handig, je kijkt zelf altijd over fouten heen.
Ik heb het als zeer prettig ervaren om samen mooie dingen te bedenken, teksten, woorden, lopende regels… enz enz.

We gaan door!‘ Irene Schildkamp InnerJewels.nl

Even een ongezouten promotie voor Gwen.
Want zit je net als ik op zo’n punt dat je denkt, nu moet er iets gebeuren, ik wil zien of ik uit mijn website een maandsalaris kan halen maar weet niet hoe, wat en nog meer van zulke vragen. Wil je investeren in de toekomst? Schakel Gwen in, ik heb haar gevraagd voor oa SEO, Google advertenties ed en na de goedkeuring van de offerte is ze aan de slag gegaan. Resultaat?? Gigantische groei van website bezoekers, volgers en vooral omzet😊!!
Goede tips waar jezelf mee aan de slag kan, overzicht wat ze gedaan heeft en gewoon een super fijn mens om mee te werken!! 

Karin, eigenaar van Paperhouse.eu

Prijs

Ja, en nu kom het, hoeveel gaat dit je kosten?? Eigenlijk is het onbetaalbaar. Maar daar is zo lastig een factuur van te maken..

Wil je wekelijks overleg, stappenplannen, sturing, sparren?

Dan kies je voor de VIP: wekelijks contact, opdrachten en advies:

VIP: €597 **Ja je leest het goed, dit is evenveel als 1 brainstorm dagdeel los**

 

Wil je overleg, stappenplannen, sparren EN KLUSHULP? 

Extra ondersteuning in 1 bepaald gebied of meerdere gebieden:

VIP PLUSKLUS vanaf €800 pm

VIP ELITE zie hier

 

 

Nog vragen? Mail of bel me, dan spreken we het even door!

‘Ik wilde je nog even extra bedanken voor het ombouwen van mijn blog. De reacties zijn zo positief! Het is ook helemaal geworden wat ik voor ogen had. Het blog groeit momenteel als een malle en ik heb al meerdere betaalde samenwerkingen er aan over gehouden.

Heel erg bedankt voor het gesprek van vandaag, ik het er veel aan gehad. Het is soms zo fijn om het met iemand te bespreken!

Dankjewel!‘ Sanne Goede Chitaltravels.nl

‘Het is is zooo gigantisch allemaal. Ik dacht 2 weken geleden dat we 3,5 keer beter gedraaid hadden dan vorig jaar, maar kan nu keer 5 doen en het jaar is nog niet voorbij…. Super blij mee.

Marieke tweeonsgeluk.nl

‘Het heeft mij enorm veel opgeleverd. Het belangrijkste: meer omzet. En vooral ook veel meer inzicht in wat ik wil met mijn webwinkel, waar ik voor sta en hoe ik mijn klanten kan bereiken.

Gea sienenco.nl

‘Eerlijk gezegd heb ik een beetje spijt dat ik vorig jaar zoveel heb geïnvesteerd in coaches en cursussen die me niet verder brachten. Hoewel ik er natuurlijk wel wat van heb opgestoken, kan ik nu pas zeggen dat ik sinds ik met jou samenwerk eindelijk grote stappen maak! Ik ben blij dat we doorgaan. 

Felicia essentiallifestyle.nl

Maar maar maar maar… (FAQ)

★ Kan ik korting krijgen?

Ja hoor. Als je in 1 keer 3 maanden overmaakt, dan krijg je een fijne flinke korting* van me. En dan kan zeker 100 euro schelen! Echt, dief van je portemonnee.. 😉 * niet geldig op het VIPpakket.

Zijn de prijzen excl. BTW? En stopt het na 3 maanden?

Ja! En ja! Maar je mag natuurlijk altijd verlengen.

★ Wat? Je twijfelt nog erg? Wil je dat ik je overtuig?

Nee, dat wil ik niet. Ik heb goede referenties, weet waar ik het over heb en heb al vele webwinkels en websites geholpen. Aan jou de keuze: wil je groeien?

★ Ok. Je weet het nu zeker? JEH!!! Wil je direct door naar de iDeal pagina?

Nope. Eerst wil ik je even spreken. Om te kijken of we op dezelfde lijn zitten en wat je verwachtingen en plannen zijn. Mail me op info {@} webshop-academy.nl of bel naar 06-42354560. Ik hoor snel van je!
gwen naam

webshop groei