Hey! Ken ik jou, webshop-eigenaar, al? Ja, volgens mij hebben we elkaar al een keer ontmoet..

Jij bent:

* Slim (tegen het briljante aan eigenlijk)

* Aardig (en lief, zorgzaam en mooi)

* Gemotiveerd (alleen niet altijd op het juiste moment)

* Geweldig (en bijdehand)

 

En je voelt je af en toe:

* Overweldigd (het is te veel, red ik het wel in de webwereld)

* Niet gewaardeerd (vooral niet door diegenen die het juist zouden moeten)

* Ongerust (waarom vinden ze me niet?)

* In de war (waar te beginnen..)

* Machteloos (waarom kopen ze niets)

 

Ja hè! Leuk om je weer te zien!

Luister. Het eerste lijstje, dát ben jij! En die gevoelens die je hebt, kan je veranderen. Zelf. Geloof het of niet, jij hebt het in je. Het enige wat je hoeft te doen is mij volgen. Zo simpel kan het zijn.

Mail je me?

 

The following two tabs change content below.

Gwendoline

The Boss
Dol op: zon, chaos, drop, sushi, surfen op het web, brainstormen, plannen maken, bodybalance, verslinden van (e)boeken, Baileys, zoete witte wijn, water, nagellak en lachen. Heel veel en heel vaak. Hou niet van: onrecht, pesten, kou en opruimen. Je zal me nooit zien met: Crocs, te hoge hakken, hoogblond haar, bier.

Laatste berichten van Gwendoline (toon alles)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *